Festival Agenda 2017

FestivalAgenda.info biedt je een uitgebreid overzicht van festivals in Nederland. Gebruik de filters op de homepage om eenvoudig een leuk festival te vinden, of bekijk de festivalkaart.

Winacties

Win 4x 2 tickets voor World of Pleasure Festival

Op 3 juni barst de gekte weer los op World of Pleasure. Waar bezoekers de zomervakantie knallend inluiden in een wereld waar werkelijk alles mogelijk is. Dit jaar is er meer te beleven op het festivalterrein dan ooit tevoren. Zo staat het kleurrijke terrein bol van attracties en te gekke area’s waar niets te gek is.

In samenwerking met World of Pleasure Festival geven wij 4x 2 tickets weg voor dit vette feestje. Kans maken? Zie deze post op onze Facebook pagina!

World of Pleasure festival

Win 6x 2 tickets voor City of Dance Festival

Het creatieve crossoverfestival is al eens gekozen tot #2 Best Dutch Dance Festival in de FestivalChart, ook in 2016 is het festival in de top 10 van de FestivalChart van de Benelux geëindigd. Komend festival seizoen biedt dit driedaagse muziekfestijn aan de Zeeuwse Costa een breed scala aan muziekstijlen, creatieve uitspattingen, de beste (inter)nationale acts en de gezelligste festivalcamping van Nederland. Hier moet je bij zijn!

In samenwerking met City of Dance festival in Middelburg mogen wij 3x 2 tickets weggeven voor de zaterdag en 3x 2 tickets voor de zondag. Meedoen? Zie op onze Facebook pagina wat je moet doen om in aanmerking te komen!

City of Dance Festival eindshow