Festival Agenda 2018

FestivalAgenda.info biedt je een uitgebreid overzicht van festivals in Nederland. Gebruik de filters op de homepage om eenvoudig een leuk festival te vinden, of bekijk de festivalkaart.

Heartland Festival 2018

07-04-2018 om 15:30

Metropool, Hengelo

Metropool

Over 18 dagen

Artiesten

Blitzen Trapper

Tim Knol x Secret Sisters

The Yawpers

And many more

Ook in 2018 laten we de koe weer loeien: Heartland is terug en wel op 7 april. We zijn alweer toe aan editie nummer vijf van ons festival dat zich richt op alle muziek die raakvlakken heeft met roots. Zo kan je dus op Heartland genieten van blues, americana, bluegrass en country maar kan het ook zo maar zijn dat je een soulzanger door ons pand ziet lopen.

Inmiddels kunnen we ook rustig stellen dat er nog een andere reden is om naar Heartland te gaan en dat is de gemoedelijke sfeer. Zo zit je bewonderend naar een band te kijken en enkele minuten later sta je naast de drummer te wachten op een hamburger van de barbecue. Een festival waar zowel artiesten als bezoekers zich thuis voelen en er samen een mooie dag van maken, het muzikale equivalent van noaberschap.

We hopen je ook in 2018 weer te zien. Welcome To Hengelo, Welcome to Heartland!


Discussie over Heartland Festival 2018

Heb je een vraag of opmerking over Heartland Festival 2018? Plaats hem dan hieronder (hou het wel netjes)! Beledigende of discriminerende reacties en spam worden verwijderd.