Festival Agenda 2018

FestivalAgenda.info biedt je een uitgebreid overzicht van festivals in Nederland. Gebruik de filters op de homepage om eenvoudig een leuk festival te vinden, of bekijk de festivalkaart.

We Are The Future Amsterdam | Under 18 Indoor Festival 2018

09-02-2018

AFAS Live, Amsterdam

AFAS Live

Artiesten

W&W

Wildstylez

Jonna Fraser

Sevn Alias

Bizzey

Brooks

BELANGRIJKE INFORMATIE!

We Are The Future in Amsterdam verplaatst! Wegens onvoorziene omstandigheden zijn we genoodzaakt om We Are The Future van 9 februari te verplaatsen naar het begin van de zomervakantie. Jullie geduld wordt eventjes op de proef gesteld maar jullie zullen worden beloond voor het lange wachten. We Are The Future komt namelijk grootser dan ooit tevoren terug in AFAS LIVE Amsterdam! De exacte datum wordt in januari nog bekend gemaakt.


Discussie over We Are The Future Amsterdam | Under 18 Indoor Festival 2018

Heb je een vraag of opmerking over We Are The Future Amsterdam | Under 18 Indoor Festival 2018? Plaats hem dan hieronder (hou het wel netjes)! Beledigende of discriminerende reacties en spam worden verwijderd.